Business&Luxury Magazine

Nigar Rufat: Bir doktor için en büyük başarı hastaların sevgisi, güveni ve taktiridir

Uluslararası kongre ve seminerlere katılan Laser Beauty Clinic'te kozmetikçi olan Nigar Rufat, başarılı el sanatları ve teknikleriyle tanınıyor. Türkiye'de prestijli eğitim kurslarını tamamlayan tanınmış bir doktor, zengin deneyimini kozmetik alanında başarıyla uyguluyor.



"Gelecekle ilgili çok planım var, hayallerim tükenmez. Yaptığım işlerle tüm dünyada tanınmak, markalaşmak, Avrupa'da ustalık dersleri almak istiyorum", Nigar Rufat söylüyor.

Başarılı çalışmalarıyla her zaman hastaların sempatisini kazanan Nigar Rufat, asıl amacının kozmetolojinin gelişimine katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

"Ben her zaman başarılı olmaya çalışırım. Doktorun en büyük başarısı işine duyduğu sevgi, güven ve takdirdir. Bir doktor, bir hastanın yüzünde bir gülümseme ve memnuniyet oluşturabiliyorsa, bu onun için büyük bir mutluluktur."

"Boss Life" ile fikirlerini paylaşan Nigar Rufat, dünyanın en popüler alanlarından biri olan kozmetoloji alanının ülkemizde de gelişmekte olduğunu vurguladı.

"Azerbaycan'da kozmetoloji diğer ülkelere göre daha gelişmiş, popülerdir ve şimdi çalışmalarımızda en modern yöntemleri kullanıyoruz. Bayanlarımızın bakımı ve bir güzellik uzmanına sık sık ziyaretleri bu mesleği her zaman alakalı kılar. Ancak ne yazık ki bazı kozmetikçilerin başarısızlığı bu alanın adını gölgede bırakıyor. Yanlış teknikler, suni dolgular ve kalitesiz Botoks ile ön plana çıkan ve kozmetikte tiksinti hissi yaratan pek çok beceriksiz doktor var."

Nigar Rufat, daha önce Reputation Inc. tarafından Fairmont Baku Otel'de düzenlenen Global Health Awards projesinin gala gecesinde başarılı çalışmalarından dolayı ödüle layık görüldü.

"Global Health Awards Azerbaycan'da kendi alanımda aldığım ilk ödül oldu. Profesyonel doktorların çalışmalarını bu tür teşvik ödülleriyle değerlendirmek harika bir adım. Böyle profesyoneller arasında olmaktan gurur duyuyorum. Etkinlik üst düzeyde gerçekleşti. düzeydeydi ve herkes ilgilendi. Gelecekte bu tür etkinliklerde tekrar yer almaya çalıştığım alanda kendimi daha da geliştirmek adına emin adımlarla ilerlemek istiyorum."

0 Yorum

Cevapla